tirsdag 10. september 2013

Hvalertur på gang

Etter en helt OK dag på jobben hvor fokus var på gruppebygging i Informasjon og medier og Den kalde krigen i samfunnsfag, går turen straks til Kirkøy på Hvaler for å fullføre sommerens byggeprosjekt for Hadelandskompisen med frue og barn. Kun finpuss står igjen før en kan si seg fornøyd med framgangen der nede i sommer.
DAgens outfit var den samme kortbuksa og de samme sandalene, men t-skjort denne gangen var ei fra Midtsommertravet på Leangen. Hvit bunn med blått og oransje(igjen). Utenpå var det en hettegenser VAGs GTI-collection. Slett ikke verst om jeg skal si det sjøl. Det blir nok en andre outfit i dag også, og den blir nok også veldig lik gårsdagens andre outfit.
DAgens sykdom er heller ikke mye å skrive hjem om. Kanskje en smule urolig i magen hvis jeg kjenner riktig godt etter. Ikke urolig nok kanskje hvis en ser på den digitale badevekta på badet som til stadighet bikker 0,1 tonn. Skulle vel egentlig gjerne vært ned på femivekt, altså under den magiske 0,1-tonnsgrensen.
Prøvde også å få inn noen bilder fra telefonen og inn på denne bloggen i dag, men mine evner inne EDB og telefoni er sterkt overdrevet og må nok vente en stund. Vi får klare oss med det skrevne ord enn så lenge.
Nei, nå står pakking av snorkemaskin og arbeidsklær for tur og muligens også en matbit. DVS muligens, tallerkenen står rett foran meg. Det er to brødskiver med ei kjøttkake på hver skive. Pent dandert med noen skiver sylteagurk, litt remulade! og noe baconbøss fra panna. Sikker på at det smaker mer enn godt nok.
Det får holde!
Talast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar